Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

K. J.

05. 07. 2024. 15:22 >> 15:22
Čitaj mi:

OPŠTINA ULCINJ

Sanacija dionice Gropat-Štodra na rijeci Bojani važna za lokalnu zajednicu

Predstavnici Opštine Ulcinj i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori razgovarali su o daljim koracima na sanaciji dijela nasipa Gropat-Štodra, što je, kako ističu važno za lokalnu zajednicu.

Kako je saopšteno iz te Opštine, rekonstrukcija ove erodirane dionice na rijeci Bojani dio je regionalnog projekta „Integralno upravljanje rizicima od poplava u proširenom slivu rijeke Drim“ između vlada Crne Gore, Albanije i Sjeverne Makedonije, koji uz finansijsku podršku Adaptacionog donda sprovodi UNDP.

Na sastanku, kojem su prisustvovali predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu i stalna predstavnica UNDP-a u Crnoj Gori Ekaterina Paniklova sa saradnicima, razgovarano je o tehničkim detaljima projekta i planiranim radovima, kao i mogućnostima dalje podrške UNDP-a ulcinjskoj opštini.

Istaknuta je dobra saradnja UNDP-a u Crnoj Gori i Opštine Ulcinj i spremnost za unapređenje saradnje i na drugim inicijativama.

Predsjednik Nimanbegu se zahvalio timu UNDP-a na spremnosti da pomognu Opštini Ulcinj i istakao važnost ove inicijative za lokalnu zajednicu u toj opštini i potrebu za njenom što skorijom realizacijom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније