Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 08. 2024. 13:25 >> 13:35
3
Čitaj mi:

REAGOVANJE PES-A

"Milatović više ne krije da se transformiše u Medojevićevu i Abazovićevu prikolicu"

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović više i ne krije ambiciju da pogazi javno obećanje o obnašanju uloge predsjednika svih građana i transformiše se u političku prikolicu Dritana Abazovića i Nebojše Medojevića, reagovali su iz Pokreta Evropa sad.

Saopštenje PES-a uslijedilo je nakon Milatovićevog intervjua za Dnevni list Dan, gdje je saopštio da će biti uključen u izborne procese u Podgorici.

 

"Imajući u vidu prirodu i karakter napada na aktuelnu Vladu, te zajedničko djelovanje u Podgorici, to je sasvim prirodna koalicija, koja ima ulogu da se konstituiše nova većina sa dosadašnjim opozicijom prvo u Podgorici, a onda i na državnom nivou. Ukazujemo da je Milatović potvrdio više puta izrečene stavove PES-a da je rušenje vlasti u Podgorici, prvi korak u pokušaju rušenja Vlade Crne Gore. Takvu namjeru od početka imaju konstituenti bivšeg režima, kojima se od nedavno pridružio i Milatović sa "pristojnim" Medojevićem i Abazovićem", poručuju iz PES-a. 

Nadalje ističu da "taj "pristojni" svijet planira da formira novu većinu sa onima koji su za vrijeme svoje vladavine građane ubjeđivali da je gorivo luksuz.

"Sada im vrijeđaju zdrav razum da je u doba globalnih poskupljenja bolje živjeti sa starim platama i penzijama ili simboličnim uvećanjima na godišnjem nivou. Svakako je došlo vrijeme da građani presude kome će dati podršku. Onima koji unapređuju životni standard, afirmišu borbu protiv korupcije i kriminala, ubrzavaju evropske integracije ili onima koji su imali stagnacije u svim navedenim oblastima", zaključuje se u saopštenju PES-a. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније