Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

17. 08. 2024. 13:15 >> 13:17
2
Čitaj mi:

REAGOVANJE PES-A

"Botovi šire lažne vijesti o Spajićevom bahaćenju, u Francuskoj posjetio prijatelje"

Sjednica Savjeta za odbranu nije zakazana jer bi za to trebala saglasnost sva tri člana. Naznačenog dana premijer će boraviti u Pljevljima zbog neodložnih porodičnih obaveza, o čemu je na vrijeme informisan sekretar Savjeta.

To je objavljeno na stranici Pokreta Evropa sad, PES protiv lažnih vijesti, što je na Fejsbuku podijelio i premijer Milojko Spajić.

"Objavljivanje starih i lažnih fotografija od “uticajnih” Bemax botova na naslovnoj strani, voajerizam na ulicama dok je šetao u Francuskoj u posjeti prijateljima sa školovanja i života prije politike, i širenje lažnih priča o bahaćenju skupim vinima i vilama (POTPUNA LAŽ) - je povratak u eru tabloidne žute štampe! Neznanje ili loša namjera", napisali su na ovoj Fejsbuk stranici.

Podsjećamo, mediji su danas objavili da Spajić neće prisustvovati sjednici Savjeta za odbranu i bezbjednost zakazanoj za 20. avgust.

Iz kabineta su kazali da sjednicu zakazuje predsjednik Crne Gore, nakon usaglašavanja termina sa druga dva člana Savjeta, što, kažu, nije bio slučaj u konkretnoj situaciji.

Iz Spajićevog kabineta dodaju i da netačno da je premijer otkazao dolazak jer, navode do otkazivanja prisustva može doći jedino kada je prethodno prihvaćen termin i potvrđeno prisustvo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније