Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

17. 08. 2024. 13:09 >> 13:09
1
Čitaj mi:

Koalicija "Za budućnost Budve"

"Ozvaničena saradnja DPS-SDP-Nikola Jovanović"

Koalicija „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ koju je na izborila predvodio Mladen Mikijelj, saopštila je da je sinoć građanima Budve i Crne Gore postalo jasno o čemu se iza kulisa govorilo mjesecima.

Podsjetimo, Budva ide na nove lokalne izbore, nakon što su sinoć Demokrate povukle incijativu za izbor Đorđa Zenovića za predsjednika parlamenta.

“Javnosti je ozvaničena saradnja osovine DPS - SDP i privatno-rođačke grupe građana Nikole Jovanovića. Oni koji su oteli mandate svojoj partiji juče su otrčali u zagrljaj DPS - SDP listi čiji su šefovi decenijama uništavali Crnu Goru i Budvu, o čemu se mjesecima za nama možemo upoznati iz medija (a vjerujemo da će se o DPS pohari Crne Gore još dugo i pričati)”, poručuju iz te kolacije.

Iz koalicija „Za budućnost Budve kažu da je sada pred Budvom lak izbor.

“Posebno smo ponosni jer je naša koalicija svojim političkim djelovanjem i porukama ispisala nove stranice političke istorije cijele zemlje. "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad" je predložila i juče bila sprema da glasa za kolegu Ðorđa Zenovića, nosioca liste Demokratske Crne Gore bez i jednog sastanka ili uslova vezanog za izbor. Poslali smo poruku da su naša djeca važnija od nas samih i da je budućnost mnogo bitnija od puste prošlosti”, navode u saopštenju.

Nikola Jovanović je, kako kažu, poslao poruku da mu je važniji rad za kriminalce i one koji uništavaju Budvu, i sad i u prošlosti.

“Ta njegova poruka je nama jasna odavno, ali je od juče postala jasna svima! Budva budućnosti koju predstavljamo mora pobijediti Budvu kavačkog klana (iza koje stoji i DPS), kriminala, zakulisnih radnji, paralelnog odlučivanja izvan Opštine. Mi smo poslali poruku da je ovo grad svih nas, grad poštenih, moralnih, vrijednih i pametnih ljudi. A nova koalicija Nikola Jovanović - DPS - SPD pokušala je anulirati putem parade uvreda, primitivizma, dobacivanja, glume i vulgarnosti. To je slika Budve koju sada moramo potući do nogu i za to imamo priliku”, navodi se u saopštenju koalicije.

U koalicija „Za budućnost Budve“ kažu da je njihov svaki postupak juče bila pružena ruka bez podmetanja i laži jer su, kažu, govorili u ime svih 30.000 građana Budve.

“Sa druge strane smo čuli isključivo bestidne laži, podmetanja, uvrede i prijetnje. To je jezik ljudi koji su političko krilo ozloglašenog kavačkog kriminalnog klana koji je stvorio bivši DPS režim i govore u ime narko dilera, kamataša, kriminalaca, divljih graditelja i pljačkaša koji ovog puta konačno moraju da odu u istoriju, umjesto što žele da se izdignu iz pepela preko privatnih političkih organizacija koje su osnovali i kakva je i “Budva, naš grad”, poručuju iz koalicije „Za budućnost Budve“.

Ovog puta kažu da nijesu kao pobjednici izbora, uspjeli da formiraju vlast.

“Nažalost građani nisu prepoznali vješto serviranu prevaru i kukavičje jaje grupe "Budva, naš grad" i Nikole Jovanovića. Naposletku, imamo novu šansu i pozivamo sve da izađu na izbore. Sada kada su sve maske pale i sve veze i odnosi DPS - SDP - Nikola Jovanović su ogoljeni - moramo im dati jasan odgovor, kazniti ih za obmane i prevare i poslati ih u političku prošlost”, zaključuje se u saopštenju koalicija „Za budućnost Budve“.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније