Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

17. 08. 2024. 07:13 >> 07:13
1
Čitaj mi:

SJEDNICA OD 11 SATI

U Skupštini i danas rasprava o važnim zakonima

Poslanici crnogorske Skupštine su kasno sinoć otvorili petu vanrednu sjednicu i usvojili dnevni red, dok će raspravu nastaviti danas u 11 sati.

Na dnevnom redu će biti rasprava o Predlog zakona o dopuni Zakona o koncesijama, predlog Zakona o korišćenju energije iz obnovljivih izvora, predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj imovini, predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o energetici, predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjim poslovima.

Sinoć je poslanik Bošnjačke stranke (BS) Mirsad Nurković izabran glasovima parlamentarne većine, za potpredsjednika Skupštine Crne Gore.

Nurković je izabran jednoglasno, tajnim glasanjem kojem nijesu prisustvovali poslanici opozicije.

Poslanici su ranije juče, većinom glasova, usvojili izmjene Poslovnika Skupštine prema kojima najviše dva potpredsjednika parlamenta mogu biti iz manjinskih partija.

U nastavku prve vanredne sjednice kasno sinoć je završena rasprava o više zakona.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније