Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

16. 08. 2024. 13:29 >> 13:29
Čitaj mi:

NEPRIHVATLJIVO SAVEZU

Koalicija "Čist izbor": Nećemo podržati današnji predlog za predsjednika SO Budva

Koalicija “Čist izbor” (SDP, SD i LP) neće podržati današnji predlog za predsjednika SO Budva koji je potpisan od strane NSD, DNP, PZP, kao i partija Marka Milačića i Vladislava Dajkovića, saopštili su iz te koalicije.

Prema njihovim riječima, realno bi bilo da se o izboru predsjednika SO vode pregovori, i da se postigne dogovor.

"Izgleda da je dogovor postignut između Demokrata i koalicije “Za budućnost Budve” koji se razigrava danima, i koji je izvorno potekao iz NSD, što nije iznenađenje ako se sjetimo predizbornih inicijativa Demokrata iz kojih je isključivan SDP zajedno sa DPS, samo jer je to bilo politički oportuno u tom trenutku", dodaje se u saopštenju koalicije “Čist izbor”.

Navode da kandidat Đorđe Zenović nije problem, jer je on, dodaju, jedini kritikovao “sulude” poteze aktuelne većine na državnom nivou.

"Ali je naš stav uvijek bio jasan da ni u kom obliku ne možemo podržati stvari u kojim učestvuju politički subjekti bivšeg DF, neprihvatljivi našoj koaliciji i savezu", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније