Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ RTV Budva ]

16. 08. 2024. 14:56 >> 14:57
1
Čitaj mi:

ISTIČU ROKOVI

Medigović zakazao sjednicu SO Budva za 18 časova

Trenutno predsjedavajući SO Budva Savo Medigović potvrdio je za RTV Budva portal da će sjednica lokalnog parlamenta biti održana danas u kasnijim poslijepodnevnim satima. Kako saznaje TVCG, sjednica počinje u 18 h.

Podsjećamo da su Demokrate Budve skupštinskoj službi juče zvanično podnije inicijativu za izbor predsjednika SO Budva i predložile svog kandidata, nosioca sa njihove izborne liste Đorđa Zenovića.

Inicijativu su, kako nam je potvrdio Medigović, potpisali odbornici sa liste Mladena Mikijelja "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad", što je sa odbornicima Demokrata ukupno 13 potpisa čime su se stekli uslovi za održavanje sjednice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније