Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ TVCG ]

15. 08. 2024. 20:54 >> 20:57
Čitaj mi:

VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano, na sjeveru popodne više oblaka, do 41 stepen

Na sjeveru Crne Gore sunčano, popodne više oblaka, a lokalno je moguć i pljusak. Vjetar slab, promjenljiv. Temperatura do 38 stepeni.

Na jugu sunčano. Temperatura do 41 stepen.

More malo do umjereno talasasto. Maestral uglavnom slab, na jugoistoku umjeren. Temperatura mora uz obalu između 23 i 25 stepeni. UV indeks vrlo visok, 8,5 UV-jedinica.

CRNA GORA tri dana - sjever

Narednih dana na sjeveru, u subotu pretežno sunčano, popodne uz pojačanu oblačnost u većini predjela kiša ili pljuskovi s grmljavinom. U nedjelju ujutru pretežno sunčano, popodne znatno više oblaka, uz kišu ili pljusak. Vjetar slab i promjenljiv, za vrijeme trajanja pljuska pojačan. Od nedjelje temperatura u osjetnom padu.

CRNA GORA tri dana - jug

Na jugu u subotu pretežno sunčano i vruće. U nedjelju prijepodne pretežno sunčano, popodne znatno više oblaka i uglavnom suvo. Vjetar slab i promjenljiv. I na jugu i primorju od nedjelje temperatura u značajnijem padu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније