Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

15. 08. 2024. 16:11 >> 16:13
Čitaj mi:

pokret evropa sad

"Milatović o penzijama ne govori istinu, dok i dalje ćuti o dodjeli državljanstva Ramaju"

Nakon što se ispostavilo da je Jakov Milatović pokazao neznanje ili ne govori istinu o penzijama, očekujemo da prekine višednevno ćutnje o dodjeli državljanstva Ramaju, jer je to pitanje koje mu jeste u ustavnim nadležnostima, kao članu Savjeta za odbranu, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

"Počasno državljanstvo koje je kosovskom biznismenu uručio tadašnji premijer Abazović, samo četiri dana prije smjene na premijerskoj poziciji, jeste indikator da osim bezbjednosnog aspekta, postoje i elementi korupcije. Pogotovo je sve dodatno zabrinjavajuće, ako je Abazović crnogorskim pasošem častio osumnjičenog Ramaja za kojeg se u medijima tvrdi da je na Kosovu ostavio dugove, dok je u Crnoj Gori osumnjičen za višemilionsku utaju poreza", navodi se u saopštenju te partije. 

Prema njihovim riječima, takvom licu je Milatovićev koalicioni partner po hitnoj proceduri isporučio crnogorski pasoš, "dok uporno pokušava da kriminalizuje sve one, koji na ovaj skandal ukazuju".

"Međutim, iako je svima jasno da se Milatović odavno ne ophodi kao predsjednik svih građana, postaje očigledno koliko u ulozi političke marionete GP URA-e pokušava da svakodnevnim pitanjima Vladi skrene fokus sa kontroverznih radnji svojih koalicionih partnera. Na svako pitanje Milatovića nije teško odgovoriti, osim što niko i dalje nema odgovor zašto Milatović toliko očigledno, čak i na svoju štetu štiti postupke Dritana Abazovića", kazali su iz PES-a.

Mnogi bi, zaključuju, pomislili da se možda i sam Milatović upetljao u razne korupcionaške afere sa Abazovićem, pa mu je zbog toga, kako tvrde, i obaveza da ignoriše ova neugodna pitanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније