Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.B. [ Radio Kotor ]

18. 08. 2024. 14:03 >> 14:05
Čitaj mi:

KIŠA IZAZVALA BROJNE PROBLEME

Kolone automobila do Dobrote, bez struje bio dio Kotora

Prva kiša koja je nakon perioda visokih temperatura, pala oko 12 sati uslovila je zastoje u saobraćaju od Dobrote ka centru Kotora.

Tom dionicom formirana je kolona vozila, a saobraćajnicom se, na pojedinim mjestima, slivaju “potoci” vode, prenosi portal radija Kotor. 

Pojedini vozači okretali su svoja vozila na magistrali nemajući strpljenja da čekaju da kolona krene i odlaze u suprotnom smjeru ka Dobroti.

Vozačima se preporučuje oprez i poštovanje pravila u saobraćaju.

Prema nformacijama Radija Kotor, u ovom primorskom gradu došlo je i do nestanka električne energije.

Bez struje su 45 minuta, bili potrošači na području grada. Struja je, kako su nam javili slušaoci nestala na području Starog grada, Dobrote, Svete Vrače, Prčanja i Stoliva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније