Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Lokalni izbori 2024

A.B. [ Gradska RTV ]

18. 08. 2024. 15:42 >> 16:37
1
Čitaj mi:

KADIĆ U DNEVNIKU GRADSKE RTV

"Izbori rezultat neozbiljnosti većine, fokus našeg pokreta je na porodici"

Pokret Naprijed ima za cilj rješenje problema svih građana Podgorice. Fokus je na porodici, koja je temelj zdravog društva, poručio je nosilac liste Pokreta Naprijed na izborima u Podgorici, Vuk Kadić, u Dnevniku Gradske RTV.

Kako je kazao Kadić, Podgorica mora mnogo brže da se razvija i to je glavni razlog zašto se Pokret Naprijed odlučio da učestvuje na predstojećim izborima.

„Pokret Naprijed je ideja koja postoji unazad godinu dana i mi smo se pripremali za ovaj momenat. Činjenica da vladajuća večina nije uspjela da iznese pun mandat govori da stvari nijesu bile dobre. Takođe, govori i o neozbiljnosti jer razlog zbog kojeg se sada dešavaju izbori, siguran sam, ne mogu da objasne građanima Podgorice“, objašnjava Kadić.

Nadaju se, kaže, da će, kad uđu u gradski parlament, Pokret Naprijed biti glavni nosilac izvršne vlasti.

„Naš program je napravljen temeljno. Rađen je u dogovoru sa građanima i biće vrlo brzo predstavljen. Ono što svakako želimo, između ostalog, jeste smanjenje saobraćajnih gužvi, rješavanje parking mjesta, infrastrukturni projekti, saobraćajnice, novi vrtići, škole… sve ono što je svakodnevnica Podgorice. Pored toga, imamo par noviteta koje ćemo predstaviti građanima u toku kampanje, vjerujemo da će ideje i vizije ljudi okupljenih oko Pokreta Naprijed predstavljati prijatno otkrovenje za kompletan ambijent u gradu“, poručuje Kadić.

Dodaje da se program Pokreta Naprijed temelji na pet kriterijuma.

„To su ekonomija, infrastruktura, socijalna davanja, mladi i ekologija. Oko ovih pet stvari se temelji kompletan program koji ćemo predstaviti, i što je najvažnije, a to kaže i naš slogan-za Podgoricu i porodicu! Porodica je temelj zdravog društva i mi to želimo da pokažemo i dokažemo“, navodi Kadić.

Kao potencijalne partnere vidi sve one koji budu željeli da daju svoj doprinos u izgradnji bolje, ljepše Podgorice.

"Podgorica će biti metropola ne samo Crne Gore već i regiona", zaključuje Kadić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније