Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Vijesti ]

09. 07. 2024. 20:47 >> 20:47

Jovanović: Pozvaćemo NSD i DPS na razgovore

Nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović rekao je na TV Vijesti da će u narednom periodu, s obzirom da nisu obavili  razgovore sa određenim dijelom političkih činilaca koji su učestvovali na izborima, pozvati i njih da obave političke konsultacije.

"S obzirom da smo u protekloj nedjelji najavili da ovu nedjelju počinjemo sa nekim neočekivanim stavom, ovom prilikom želim da saopštim ekskluzivu, a to je da ćemo u tim razgovorima pozvati i političke činioce sa kojima smo rekli da nećemo konstituisati vlast, a to su Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska partija socijalista (DPS), ali i drugi politički činioci, čak i oni koji nisu prešli cenzus, jer svi koji su učestvovali u izborima imaju šta da ponude i da daju viđenje kako vlast treba da se konstituiše", rekao je Jovanović.

On je kazao da će nosilac liste "Za budućnost Budve" Mladen Mikijelj (NSD) imati prednost.

Na konstataciju voditeljke i urednice emisije Aleksandre Mudreše da pozivaju "ljute neprijatelje" iz predizborne kampanje da pregovaraju o formiranju nove vlasti, Jovanović je rekao "tako je".

Rekao je da će i DPS pozvati na razgovore jer je za njih glasao respektabilan broj građana, osvojili su sedam mandata, tri više nego NSD, i da žele da čuju njihov stav i razmišljanje.

 
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније