Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

16. 07. 2024. 20:44 >> 20:44

REAGOVANJE

ACG: Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike molimo za razumijevanje

Uprkos ekstremno visokim temperaturama koje su zahvatile našu državu kao i najave da će ovaj toplotni udar potrajati, Aerodromi Crne Gore za sada uspješno realizuju sve operacije na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat, poručeno je iz te kompanije.

Naglašavaju da je očekivano da uslovi u kojima rade, stoga, nijesu idealni.

"Ipak, bez obzira na povremene nestašice struje, s čim su se već suočavali i građani Podgorice i građani Tivta, oba naša aerodroma imaju agregate zahvaljujući čemu suštinski nastavljamo nesmetan rad. Npr. od 1. do 14. jula 2024. godine na oba aerodroma smo opslužili oko 200 hiljada putnika - po 100 hiljada i u Podgorici i u Tivtu.
Aerodromi Crne Gore nastoje da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu, međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje", saopšteno je iz Aerodroma. 

Poručuju da će zaposleni Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat uložiti dodatne napore da se opsluživanje putnika i aviona odvija, shodno mogućnostima, na što efikasniji način.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније