Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ N1 ]

16. 07. 2024. 19:56 >> 20:00

porušeno drveće i stubovi za struju

Olujno vrijeme u Čikagu, jedna osoba stradala

Olujno vrijeme koje donosi mogućnost stvaranja tornada pogodilo je oblast Čikaga rušeći drveće i stubove za struju zbog čega su stotine stanovnika ostalo bez struje a jedna žena izgubila život.

Nacionalna meteorološka služba u predgrađu Čikaga izvijestila o brzini vjetra u regionu i do 120 kilometara po času.

Jedna 44-godišnja žena umrla je u Sidar Lejku u Indijani, na južnim djelovima oblasti Čikaga, saopštili su policijski specijalci regije Lejk.

Meteorološka služba je potvrdila da je tornado pogodio De Moine, Ajova, dok su se oluje odvijale u ponedjeljak popodne i tokom noći.

Policija je reagovala na pozive o komunalnim stubovima koji su se prepolovili.

Oluje su se zatim pomjerile na istok u sjeverni Ilinois i oblast Čikaga, gdje su metorolozi upozorili da postoji mogućnost da se formira tornado.

Tornada su prijavljena duž linije oluja koje su se kretale kroz Čikaga, prema meteorološkoj službi, iako osoblje još uvijek pokušava da ih potvrdi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније