Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ Mina ]

10. 06. 2024. 14:13 >> 14:12
1
Čitaj mi:

URA

Vuković: Spajić da podnese ostavku

Premijer Milojko Spajić treba da podnese ostavku jer je izgubio svaki legitimitet, ocijenili su iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Potpredsjednica URA-e Milena Vuković kazala je da je nakon današnje konferencije za novinare ministra pravde Andreja Milovića, i optužbi na račun premijera, „jedino logično da Spajić podnese ostavku i da na taj način prekine konstantno brukanje Vlade i države“.

„Ne zanimaju nas Pokret Evropa sad (PES) i njihovi unutrašnji problemi, ali kao i uvijek stajemo u zaštitu države“, kazala je Vuković.

Ona je rekla da Vladu za pola godine karakterišu brojne afere i da Spajić osim sa Milovićem ima problem i sa ministrom unutrašnjih poslova Danilom Šaranovićem.

Vuković je dodala i da Vlada ima uslovljenu podršku koalicionih partnera, i ostvarene višestruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici.

„Sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet“, smatra Vuković.

Ona je rekla da je istina to da Spajić vodi državu u ponor, što je danas rekao i Milović.

„Iako sa Milovićem od početka vodimo politički rat i smatramo da je zastupao interese mafije, moramo priznati da je danas saopštio istinu na koju smo upozoravali - da Spajić Crnu Goru vodi u ponor“, poručila je Vuković.

Ona je rekla da je Milović potvrdio ono što GP URA priča od dana kada je formirana 44. vlada.

„Da iza Milovićevih napada na šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i specijalnog državnog tužioca Vladimira Novovića, stoji Spajić“, zaključila je Vuković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније