Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Gradski.me [ M.V. ]

19. 08. 2024. 13:51 >> 13:51
1
Čitaj mi:

PODGORICA

Gradski linijski prevoz od danas saobraća po redovnom redu vožnje

Nakon privremenih izmjena zbog smanjenog protoka putnika tokom ljetnjih mjeseci od danas se ponovo primjenjuje redovan red vožnje na svim linijama, kazala je Gradskoj RTV Jelena Pejović, PR Gradskog linijskog prevoza.

Pejović je istakla da su u toku pripreme za uvođenje novih gradskih linija uz modifikaciju postojećih.

“Aktivno se radi na planiranju novih linija kako bi se olakšala svakodnevna putovanja korisnicima gradskog prevoza“, kazala je Pejović.

Dodaje da će i ove godine biti obezbijeđen besplatan prevoz za učenike osnovnih i srednjih škola.

“Učenici koji posjeduju mjesečne karte za prevoz od prošle godine mogu ih produžiti počev od 2. septembra na šalteru u zgradi Skupštine Glavnog grada i to svakog radnog dana i subotom od 8 do 15 sati. Oni koji prvi put uzimaju kartice dužni su da zahtjev predaju lično i fotografišu se na licu mjesta“, kazala je Pejović.

I penzionerima će biti obezbijeđene povlastice za gradski saobraćaj, a cijena mjesečne karte je 20 eura.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније