Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.V.

19. 08. 2024. 14:16 >> 14:16
2
Čitaj mi:

NSD

Adžić priželjkuje kolaps sistema jer jedino tako može da ostvaruje svoje dječačke snove

Jasno je da Filipu Adžiću ne odgovara da institucije sistema, uključujući i Savjet za odbranu i bezbjednost, budu funkcionalne, jer je politički pokret koji on predstavlja dokazao da njima jedino godi potpuni kolaps kompletne države, kako bi mogli da nesmetano sprovode svoje dječačke snove i da se usput poneki šleper švercovanih cigareta naprosto izgubi, kazali su iz Nove srpske demokratije.

"Izgleda da je Adžić vrlo brzo zaboravio da se za vrijeme njegovog mandata na čelu MUP-a desio i slučaj „Tunel“ koji je jedinstven u svijetu po tome da se tokom dužeg vremenskog perioda, ispod centra glavnog grada, kopao prolaz do depoa Višeg suda kako bi se ukrali dokazi. Mora mu se priznati da je tim slučajem makar nakratko učinio da Podgorica neslavno postane mjesto radnje holivudskog krimi-trilera", kazao je portparol Nove srpske demokratije Mirko Miličić. 

Možda bi, dodaje, Adžić za svoj učinak na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova trebalo da upita i nekadašnjeg pritvorenog direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića, "jer sam uvjeren da bi imali mnogo šta da kažu jedan drugome o rezultatima 'zapljene' cigareta".

"Očigledno je Adžiću vrlo teško da se navikne da više nema kontrolu nad polugama vlasti sa tri poslanika u Skupštini Crne Gore, pa tako svoje nezadovoljstvo i nemoć ispoljava kroz prazno pisanje na društvenim mrežama. Umjesto toga, bilo bi bolje da pozdravi činjenicu da danas postoji većina koja popravlja brojne brljotine iz prošlosti, kako ova zemlja nikada više ne bi dospjela u situaciju u kojoj se nalazila", predočeno je u saopštenju Miličića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније