Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Milena Đurović Stanojević, Radio CG

22. 07. 2024. 11:15 >> 11:15
1

bivši radnici košute

Sabraćaj zaustavljaju na pola sata, sumnjaju na opstrukciju

Bivši radnici cetinjske Košute okupili su se u 11 sati na Kruševom ždrijelu gdje će od 11:30 do 12:00 sati zaustaviti saobraćaj između Podgorice i Cetinja u znak protesta zbog neispunjenih potraživanja. Predstavnica radnika Dijana Vujović kazala je za Radio Crne Gore da su im ponovo skratili protest i da sumnja u opstrukciju.

"Mi imamo pravo kao i svi građani Crne Gore da iskažemo svoje nezadovoljstvo i mislim da smo mi to radili do sada ne ugrožavajući nikoga. Svjedoci smo da se drugim građanima dozvoljavaju blokade i po tri sata a nama se i ova od sat skraćuje bez objašnjenja. Mislim da to nije fer prema radnicima Košute koji skoro tri decenije čekaju ispunjenje svojih zahtjeva i da prime zarađenih devet plata te da im se poveže radni staž", navela je Vujović.

Ona je poručila da će razmisliti kako će protestovati idućeg ponedjeljka jer smatra da za ovakvom vrstom zabrana nema potrebe i poručila je nadležnima da im dozvole da protestuju onako kako im to zakon dozvoljava.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније