Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

22. 07. 2024. 11:25 >> 11:25

CEDIS

Donirali devet hiljada eura organizacijama koje pomažu najmlađe

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) donirao je devet hiljada eura fondaciji Budi human, Resursnom centru „1. jun“ i Centru za rani razvoj Kliničkog centra (KCCG).

Iz CEDIS-a je saopšteno da je menadžment te kompanije, na čelu sa izvršnim direktorom Vladimirom Ivanovićem, odlučio da povodom osam godina samostalnog poslovanja izdvoji devet hiljada eura i podrži institucije koje pomažu djeci i odraslima na putu ka ozdravljenju i čine život komfornijim onima kojima je to zaista potrebno.

Ivanović je kazao da su tri donacije vrijedne devet hiljada eura uplaćene na račun Fondaciji Budi human, Resursnom centru „1. jun“ i Centru za rani razvoj KCCG.

On je rekao da su im društveno odgovorne aktivnosti, koje primarno ne pripadaju njihovoj osnovnoj djelatnosti, donijele mnogobrojna priznanja.

„Nakon ovih donacija, očekujemo i najveće priznanje za našu odgovornost, a to je osmjeh na licima odraslih i mališana, kojima smo uspjeli pomoći“, istakao je Ivanović.

Kako je naveo, njihovo bolje sjutra trebalo bi da predstavlja podstrek i motivaciju svim odgovornim kompanijama da nastave da ulažu tamo gdje je najpotrebnije.

„Ponosni smo na odluku da se umjesto organizacije proslave godišnjice kompanije, novac uplati na račun tih institucija“, rekao je Ivanović i dodao da CEDIS nastavlja sa aktivnostima za bolje sjutra, ne samo onih koji su zdravstveno ugroženi, već svih.

On je pozvao sve društveno odgovorne kompanije da slijede njihov primjer.

„I da zajedničkim snagama gradimo bolju budućnost nas i naše djece“, naglasio je Ivanović.

Osnivač fondacije Budi human Goran Jovanović zahvalio je na donaciji.

On je rekao da se njihova fondacija istinski bori za svakog mališana i pojedinca kojima je pomoć potrebna.

„Upravo zahvaljujući ovakvim podrškama, kakvu nam je pružio CEDIS, ostvarujemo naš cilj, a to je da svako dijete i pojedinac dobije šansu da se liječi i uspije na putu ozdravljenja“, istakao je Jovanović

Iz CEDIS-a su poručili da će, kao jedna od najznačajnih društveno odgovornih kompanija u zemlji, nastaviti da pružaju podršku zdravstveno ugroženima, na dobrobit ne samo pojedinca, već cjelokupne zajednice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније