Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

21. 07. 2024. 20:08 >> 20:08
Čitaj mi:

PROGNOZA

Sjutra pretežno sunčano, popodne naoblačenje

Na sjeveru Crne Gore rano ujutru magla po kotlinama. Dan pretežno sunčan, uz postepeno povećavanje oblačnosti. Na jugu tokom prvog dijela dana sunčano, a popodne, naročito u kontinentalnim predjelima može biti prolaznog pljuska i grmljavine.

CRNA GORA- sjutra - Sjever

Na sjeveru Crne Gore rano ujutru magla po kotlinama. Dan pretežno sunčan, uz postepeno povećavanje oblačnosti. Popodne pored pljuskova praćenih grmljavnom, mjestimično može biti i kratkotrajnih jačih padavina. Od večeri u centralnim predjelima umjeren do pojačan sjeveroistočni vjetar. Temperatura do 31 stepen.

CRNA GORA -sjutra - Jug

Na jugu tokom prvog dijela dana sunčano, a popodne, naročito u kontinentalnim predjelima može biti prolaznog pljuska i grmljavine. Na primorju uglavnom suvo, nešto više mogućnosti za padavine ima na području Boke. Uveče vjetar u skretanju na sjeveroistočni i u pojačanju. Temperatura do 36 stepeni.

MORE: malo, prema kraju dana u jačanju, pa će tokom noći biti umjereno i jače talasasto. Prijepodne umjeren maestral, a uveče u skretanju na buru, koja će tokom noći biti umjerena, samo ponegdje jaka. Temperatura mora 27 stepeni. UV indeks vrlo visok, oko 8 UV jedinica.

CRNA GORA -tri dana - Sjever

Narednih dana na sjeveru, u utorak pretežno sunčano, popodne uz uslove za prolazni pljusak uz grmljavinu. U srijedu promjenljivo, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, moguće i kratkotrajne nepogode. Vjetar narednih dana dominantno sjeverni, uz niže temperature.

CRNA GORA- tri dana - Jug

Na jugu u utorak sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. U srijedu znatno više oblaka i mogućnost za kišu, prolazni pljusak i grmljavinu u većini oblasti, uglavnom tokom prvog dijela dana. Vjetar narednih dana uglavnom sjeverni i sjeveroistočni, u noćnim i jutarnjim satima umjeren do pojačan. Od srijede temperatura u padu, ali i dalje iznad 30 stepeni.

Prognoza za Evropu:

Promjenljivo i nestabilno vrijeme sjutra širom zapadne i centralne Evrope. Najviše kiše biće na jugu Skandinavije, na istoku Poljske, te u Češkoj i Austriji. Popodnevni pljuskovi biće česti na Balkanu, u oblasti Alpa i na Apeninima. Na zapadu kontinenta nešto svježije vrijeme, ali i dalje oko 25, a na jugu vrlo vruće, u Grčkoj i Španiji do 42 stepena.

Prognoza za Balkan:

Na Balkanu promjenljivo. Na zapadu i sjeveru više oblaka, a u popodnevnim satima biće i pljuskova s grmljavinom. Od glavnih gradova, najprijatnije u Ljubljani oko 29, najtoplije u Atini, do 40 stepeni.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније