Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V./Mina

26. 06. 2024. 08:21 >> 08:20

"AKROPOLIS KUP"

Košarkaši danas protiv Bahama

Košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće danas u Atini protiv Bahama utakmicu drugog kola Akropolis kupa.

Crnogorski košarkaši na startu turnira poraženi su juče od Grčke 86:57.

"Ovo nam je bio prvi meč poslije priprema, juče smo i putovali, tako da bi trebalo da idemo polako. Ne bismo smjeli da ovo gledamo kao nešto mnogo loše. Vidjeli smo na čemu moramo da radimo, a pokušaćemo da odigramo bolje protiv Bahama. Iskoristićemo meč da se uigramo, ali mora da se zna da su mnogi igrači ranije završili sezonu, i meni je ovo bila prva utakmica poslije dva mjeseca. Bilo je i dobrih i loših strana, pokušaćemo da naučimo iz ovoga", poručio je Nikola Vučević.

Duel u Dvorani mira i prijateljstva počeće u 19 sati.

Crnogorskim košarkašima utakmice u Atini posljednja su provjera pred olimpijske kvalifikacije u Rigi za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније