Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

20. 05. 2024. 08:38 >> 10:13
Čitaj mi:

PODVIG MINESOTE

Niko nikad kao "vukovi" - od minus 20 do pobjede u majstorici

Nije Minesota samo izbacila branioca titule usred njegove dvorane, već je uradila nešto niko nikada nije u majstorici plej-ofa NBA lige - slavila nakon minusa od 20 poena.

Denver je u 3. minutu 3. četvrtine vodio 58:38, djelovalo je da će Nikola Jokić i saigrač rutinski završiti posao i izboriti duel sa Dalasom Nikole Dončića, ali su "vukovi" tada zaigrali sjajno u odbrani i potpuno poremetili rivala.

Karl Entoni-Tauns i Džejden Mekdanijels su pokrenuli preokret, u finišu je neke veoma važne šuteve pogodio i Entoni Edvards, pa će franšiza iz Mineapolisa drugi put u klupskoj istoriji igrati finale Zapada.

Prije tačno dvije decenije, jači od Kevina Garneta i drugova na putu ka velikom finalu bili su LA Lejkersi (4:2), sada tim Toma Tibodoa ima veliku šansu da preskoči i tu stepenicu, jer će imati prednost domaćeg terena protiv "teladi". Prvi meč serije je u noći između srijede i četvrtka u njegovom "Target centru".

"Vukovi" su izbacili MVP-a lige Nikolu Jokića, a zanimljivo je da su i u sezoni 2003/2004. u polufinalu razočarali navijače sa ovih prostora, jer su eliminisali Sakramento Vlada Divca i Predraga Stojakovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније