Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

19. 05. 2023. 11:43 >> 11:43

NBA

I to se dešava: LeBron sam u kontri, trebalo je da usplijedi zakucavanje, ali...

Los Anđeles Lejkersi ne mogu da budu zadovoljni nakon dvije utakmice finalne serije Zapadne konferencije sa Denver Nagetsim jer su izgubili oba meča.

Denver je sinoć slavio u drugom melu 108:103, a pored sjajne partije Džamala Mareja, novog tripl dabla Nikole Jokića meč je obilježila i jedna smiješna situacija u kojoj je glavni akter bio LeBron Džejms.

Igrala se druga četvrtina, i Lejkersi su tada vodili 40:32. Entoni Dejvis je udario blokadu, krenuo je kontranapad tima iz Kalifornije, i lopta je upravo došla u ruke LeBrona Džejmsa, koji nije imao nikoga ispred sebe.

Očekivalo se zakucavanje za špice, jednog od najboljih košarkaša svih vremena, ali umjesto toga lopta mu je jednostavno ispala iz ruke u skoku.

Sve ovo je izazvalo burne reakcije u Bol Areni, jer ne dešava se tako često da LeBron ovakvu situaciju ne završi atraktivnim poenima.

On je na kraju imao 22 poena, 10 asistencija i devet skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније