Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

16. 07. 2024. 22:55 >> 00:39
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Dečić remizirao sa TNS-om i okončao kvalifikacije za LŠ

Crnogorski šampion odigrao je dobru utakmicu, ali nije uspio da dođe do pobjede u revanšu 1.kola kvalifikacija za Ligu šampiona, na kraju Dečić - TNS 1:1 u Podgorici. U prvom duelu tim iz Velsa je slavio 3:0 i osigurao plasman u drugo kolo.

Prvi je zaprijetio Dečić i to u 14. minutu - Mašović je oprobao udarac sa preko 20 metara i pogodio stativu.

Tuzani su tokom većeg dijela prvog dijela imali više loptu u nogama, ali je nedostajalo konkretnijih rješenja u napadu.

Svoju prvi priliku iskoristili su gosti i to u samom finišu prvog poluvremena, srušen je Klark u šesnaestercu - siguran realizator bio je Jang za 1:0.U drugom poluvremenu mnogo bolje izdanje Dečića, napadali su izabranici Milorada Pekovića, nisu se predavali.

Jednu od najljepših akcija odigrali su u 57. minutu Mašović i Luka Malešević koji su odigrali sjajan dupli pas, Malešević je nakon toga uputio jak udarac u lijevi ćošak ali se odbranom istakao golman gostiju Konor Roberts.

Konačno je Dečić do gola došao u 72. minutu - pogodio je Kajević nakon odbijene lopte.Mogli su i do pobjede u finišu duela, ali nisu uspjeli da iz izglednih pozicija dođu do preokreta.

Dečić će takmičenje nastaviti u kvalifikacijama za Ligu konferencija gdje će dočekati goreg iz duela Dinamo Batumi – Ludogorec.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније