Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 10. 2024. 11:28 >> 11:54
Čitaj mi:

TREĆI STRANI STRUČNJAK U ISTORIJI

Tuhel i zvanično selektor Engleske

Kraj svih spekulacija kada je u pitanju klupa engleske reprezentacije - Tomas Tuhel je postavljen za novog selektora Gordog Albiona.

Njemački stručnjak (51) će tako postati treći selektor Engleske koji nije Englez nakon Svena Gorana Eriksona i Fabija Kapela.

Garet Sautgejt je napustio kormilo reprezentacije nakon poraza u finalu EURA od Španije.

Nakon toga klupu je preuzeo selektor U21 tima Li Karsli, ali koji je zaposlen kao privremeno rješenje i vođenje ekipe tokom Lige nacija.

Tuhel je već radio u Engleskoj, kao trener Čelsija sa kojim je uspio da osvoji Ligu šampiona.

Posljednji angažman mu je bio u Bajern Minhenu prošle sezone.

"Ponosan sam što sam dobio priliku da vodim Englesku. Osjećam posebnu povezanost sa igrom u ovoj zemlji, a voditi reprezentaciju je velika privilegija i šansa da sarađujem sa sjajnom grupom talentovanih fudbalera". kazao je Njemac nakon što je i zvanično postavljen.

Osim Čelsija i Bajerna, Tuhel je vodio i Majnc, Borusiju Dortmund i PSŽ.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније