Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B./Beta

10. 10. 2024. 20:25 >> 20:26
Čitaj mi:

Sautport

Prva javna posjeta Vilijama i Kejt od završetka princezine hemoterapije

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt danas su otišli u Sautport u Engleskoj gdje se dogodio napad koji je izazvao nasilne nerede krajem jula, saopštila je Kensingtonska palata.

Ovo je prva zvanična posjeta kraljevskog para od kada je završena hemoterapija princeze Kejt.

Princ i princeza od Velsa došli su u grad gdje je u julu adolescent nožem ubio tri djevojčice da "pokažu podršku lokalnom stanovništvu" dodala je Kensingtonska palata.

Razgovarali su sa pripadnicima hitnih službi koji su pomogli na mjestu užasnog napada nožem u tom priobalnom gradu.

Posjeta kraljevskog para Sautportu planirana je kao događaj bez velike pompe da bi se dozvolilo da se vrijeme provede sa porodicama tri djevojčice koje su ubijene i učiteljice plesa koja je bila prisutna tokom napada.

Dolazak princeze Kejt bilo je iznenađenje, pošto je ona ove godine imala samo nekoliko javnih pojavljivanja od kada je objavila da boluje od raka, piše Bi-Bi-Si (BBC).

Od kada joj je završena hemoterapija počela je postepeno da se vraća obavljanju dužnosti pripadnika kraljevske porodice, ali ova posjeta je do sada najsloženija.

Kejt je govorilo o tome da ima dobre i loše dana a Kensingtonska palata je upozorila da će njena pojavljivanja morati da budu fleksibilna i podložna promjenama u posljednjem trenutku.

Princ Vilijam i Kejt su došli u Sautport da pokažu toj zajednici da nije zaboravljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније