Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

14. 10. 2024. 12:26 >> 12:26

NAKON POBJEDE U FINSKOJ

Karsli: Engleskoj treba prvoklasni trener pun iskustva, ja sam tek na početku karijere

V.D. selektora Engleske Li Karsli kazao je da toj reprezentaciji treba iskusan selektor.

Nakon pobjede njegovog tima na gostovanju Finskoj 1:3, Karsli je rekao da je on tek na početku svoje karijere.

"Ovaj posao zaslužuje prvoklasnog trenera koji je osvajao trofeje, pun iskustva, a ja sam na putu do toga", kazao je on.

Karsli je uspio da izgradi svoje ime kao selektor U21 reprezentacije "Gordog Albiona", a na čelo A reprezentacije je postavljen kao privremeno rješenje.

Pod njegovim vođstvom Engleska je slavila na tri od četiri utakmice, gdje je zabilježila prvi poraz u svojoj istoriji na Vembliju od Grčke.

Irac na klupi Engleske je kazao i da će voditi ekipu još dvije utakmice u ciklusu Lige nacija, a onda da se nada da će pred izlačeje grupa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Engleska dobiti novog selektora.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније