Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

15. 10. 2024. 21:43 >> 21:43

nakon pobjede

Radović: Veoma bitna pobjeda, sjajna odbrana u finišu

Košarkaši Podgorice došli su do prvog trijumfa u ABA dva lige - savladali su Pelister 90:79 u 2.kolu i to na debiju trenera Boška Radovića u regionalnom takmičenju.

“Jedna veoma teška utakmica protiv veoma ozbiljnog protivnika, možda po meni i najjačeg u ovoj grupi. Veoma bitna pobjeda za nas, jer smo doživjeli već jedan poraz na svom terenu, tako da bi nas drugi prilično udaljio od našeg cilja, a to je prolazak grupe“, kazao je Boško Radović, trener Podgorice.

Podgorica je praktično da kraja bila u zaostatku, a onda je serijom 21:5 uspjela da preokrene i dođe do pobjede.

“Što se tiče samog meča nijesmo kontrolisali stvari tri četvrtine, a sve ono što smo dogovorili bilo je klimavo, posebno odbrana. Praktično smo tri četvrtine bili bez odbrane, bez korišćenja faula prije bonusa, bez odgovornosti, ali pokazali smo karakter, energiju i snagu u zadnjoj četvrtini. U posljednjoj dionici odigrali smo sjajnu odbranu, dali neke lake poene i tako utakmicu preokrenuli i u ovom momentu došli do zaista velike pobjede za nas“, dodao je Radović.

Naredni meč u ABA 2 ligi Podgorica će odigrati 29. oktobra kada će gostovati Širokom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније