Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

15. 10. 2024. 19:34 >> 22:02

liga šampiona

Jadran dočekuje Barselonetu, Gojković: Nismo kompletni, ali daćemo sve od sebe

Vaterpolisti Jadrana sjutra će u Trebinju ugostiti Barselonetu u 2. kolu Lige šampiona.

Izabranici trenera Vladimira Gojkovića na startu su poraženi od Marseja 13:11.

“Ovaj put imamo malo izmijenjenu ekupu, vratio nam se Aleksandar Ivović, kapiten, koji se nakon 12 godina vratio u Jadran. Imamo određeni hendikep, jedan naš mlad igrač je doživio povredu i biće odsutan najmanje četiri sedmice, a drugi naš dobar igrač je dobio crveni karton. Ali sam siguran da ćemo dati sve od sebe da imamo dobru utakmicu i ostvarimo dobre rezultate“, kazao je Gojković.

Aleksandar Ivović, jedan od najboljih vaterpolista svih vremena istakao je da će dati sve od sebe u narednim utakmicama.

“Meni je prvi put da igram u Trebinju, uvjerio sam se u dobre uslove. Nakon 12 godina sam se vratio u klub. Stvarao sam internacionalnu karijeru i daću sve od sebe da u srijedu i u narednim utakmicama dam svoj maksimum“, kaže Ivović.

Meč u Trebinju je od 18 sati i 15 minuta.

Drugi crnogorski predstavnik, Primorac, igraće u svom bazenu protiv Savone od 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније