Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

15. 10. 2024. 20:12 >> 20:16
Čitaj mi:

protiv pelistera

Podgorica slavila na debiju Boška Radovića u ABA dva ligi

Košarkaši Podgorice došli su do prve pobjede u novoj szoni ABA dva lige - pobjeda u 2. kolu protiv Pelistera 90:79 u Bemax areni.

U veoma neizvjesnom meču gosti iz Sjeverne Makedonije su bili neugodan rival. Podgorica je dobro otvorila duel, imala prednost tokom skoro cijele prve dionice, makismalno +8 (17:9). Do kraja uvodnih deset minuta Pelister je uspio da se vrati i čak dobije taj dio igre 22:21.

U drugoj četvrtini Pelister je imao konstanto prednost, najveću +9 (43:34), na pauzu se ipak otišli praktično u egalu - 43:41 za Pelister.

Pogotovo je Pelister bio inspirisan krajem treće četvrtine kada je u odlučujućih 10 minuta ušao sa šest poena prednosti.

Međutim, izabranici Boška Radovića odigrali su odličnu posljednju četvrtinu i došli do prvog trijumfa u ABA dva ligi.

Najefikasniji kod Podgorice Živanović sa 24 poena, Luis Smit je dodao 18, a Adetokunbo 13 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније