Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 10. 2024. 09:27 >> 09:27
Čitaj mi:

FRANCUSKI FUDBALER TRAŽI PRAVDU PRED SUDOM

Mendi: Moji saigrači iz Sitija bili na svim žurkama sa mnom, a ja sam jedini optužen za silovanje

Benžamin Mendi, francuski fudbale tužio je svoj biviši klub Mančester Siti za 11 miliona eura neisplaćenih plata.

Francuski bek je u jednom trenutku bio optužen za šest slučajeva silovanja, ali na kraju sudskom odlukom proglašen je nevinim.

Svih šest optužbi se ispostavilo lažnim, a fudbaler je zbog toga značajno usporio svoju karijeru, bio je van fudbala, anatemizovan od strane društva.

Izgubio je sponzorski ugovor, a čak je i njegov lik povučen iz video igara fudbalske tematike.

Danas, fudbaler Lorijena traži pravdu pred sudom.

Mendi je u intervjuu za "Atletik" otrkio da su na žurkama kojima je prisustvovao bili i njegovi saigrači iz Mančester sitija.

Džek Griliš, Kajl Volker, Rijad Mahrez, Rahim Sterling i Džon Stons više puta su bili sa Mendijem baš u situacijama za koje je kasnije francuski fudbaler "stradao".

"Svi moji saigrači su bili sa mnom u tom trenutku. Jeste kršili smo COVID 19 mjere, ali na kraju samo sam ja optužen za silovanje na istim žurkama na kojima su bili i oni", kazao je Mendi.

Francuski fudbaler bio je dio sjajne generacije Monaka u kojoj su bili Kilijan Mbape, Fabinjo, Žoao Mutinjo. Na "Etihad" je prešao za 55 miliona eura i bio je važan fudaler u kombinacijama Pepa Guardile.

Posljednji meč za Siti odigrao je 2021. godine, nakon čega je proveo u zatvoru četiri mjeseca, a van fudbala dvije godine.

Nakon što je oslobođen svih optužbi, Memfis Depaj, Pol Pogba, Vinisijus Žunior, Džek Griliš pružali su podršku fudbaleru nakon što je oslobođen optužbi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније