Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 10. 2024. 13:44 >> 13:44

PREGOVORI U TOKU

Gvardiola odbacio mogućnost da preuzima Englesku, Tuhel novi kandidat

Iako su pojedini mediji juče objavili vijest da će Pep Gvardiola nakon ove sezone u Mančester sitiju preuzeti reprezentaciju Engleske, španski stručnjak je demantovao danas takav scenario.

Gvardiola je doduše bio neodređen o svojoj budućnosti na "Etihadu", ali je bio jasan po pitanju posla selektora Gordog Albiona.

"Odlazim iz Mančester Sitija na kraju sezone? O tome još nisam odlučio. Moja je budućnost otvorena i nemam tačnih odgovora. U fudbalu je sve moguće, ali ako mogu reći iz sadašnjeg ugla ja neću biti idući selektor Engleske“, lazao je Gvardiola.

Britanski "Skaj" zato danas donosi priču da su čelnici FA već u poodmaklim pregovorima sa njemačkim trenerom Tomasom Tuhelom.

Njemac je nakon Bajerna bez angažmana, govorilo se da je prvi na pol poziciji dazamjeni Fonseku u Milanu, međutim povratak na Ostrvo i to u funkciji selektora navodno je trenutno primamljivija ponuda.

Tuhel je prije Bajenra bio trener Čelsija sa kojim je osvojio Ligu šampiona, a vodio je još Majnc, Dortmund i PSŽ.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније