Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

28. 08. 2024. 22:13 >> 22:19

LA LIGA

Bilbao "minimalcem" do pobjede nad Valensijom: Mamardašvili spriječio ubjedljiviji poraz

Fudbaleri Atletik Bilbaa slavili su protiv Valensije 1:0, za prvi trijumf Baskijaca u novoj sezoni La Lige, dok je Valensija u trećem kolu zabilježila jednak broj poraza.

Večeras na "San Mamesu" postojao je samo jedan tim, aktuelni osvajači "Kupa kralja", koje je samo sjajan golman Valensije, Georgi Mamardašvili sačuvao ubjedljivijeg poraza.

Ređale su se prilike pred golom golmana Gruzije, Bilbao je pogodio i prečku, a najbolju priliku je imao Injaki Vilijams koji je sjajno loptu glavom u padu zakačuo sa pet metara ali je Mamardašvili pokazao zašto je postao novi golman Liveprula.

Međutim Bilbao je uspio do kraja poluvremena da dođe do, ispostaviće se jedinog gola na meču.

Legenda kluba Oskar de Markos je centirao a Benjat Prados je bio najviši u skoku i poslao je loptu u sam donji lijevi ugao gola Valensije.

U nastavku ista slika, Bilbao je bio konkretniji ali na kraju ostalo je samo 1:0.

Trener Valensije, nekada igračka legnda kluba čiji je dres nosio deset godina, Ruben Baraha sada ima tešku situaciju da nakon tri kola nema ni jedan osvojen bod, a slijede utakmice sa Viljarealom, Atletikom, Đironom, pitanje je hoće li nakon toga biti i dalje na "Mestaji".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније