Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg

28. 08. 2024. 23:05 >> 23:10
Čitaj mi:

POBJEDA U BEOGRADU

Zvezda nadoknadila minus iz Norveške i plasirala se u LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u Ligu šampiona nakon što su u revanšu nadoknadili zaostatak iz Norveške i sa 2:0 dobila Bodi/Glimt i prošla u najelitinije evropsko takmičenje koje od ove godine se igra u novom formatu.

Sve što je norveški tim demonstrirao u prvoj utakmici u kojoj je bio bolji tim, u revanšu je bila totalno druga slika.

Ekipa Vladana Milojevića je bila odlično postavljena, od starta su nametnuli svoj ritam, negje i blago prepustili posjed gostima, ali su bili konkretniji.

To se najbolje ogleda i u broju šuteva, beogradski tim je 18 puta šutira, norveški samo tri.

Prvi gol Zvezde došao je nakon nevjerovatne greške Frederika Sjovolda. On je oborio Felisija Milsona, koji je u tom trentutku izlazio van 16 metara, ali je prekršaj bio unutra i italijanski sudija Masa je pokazao na bijelu tačku,

Brazilac Bruno Duarte je preuzeo odgovornost, Nikita Haikin ga je pročitao, imao je čak i loptu na ruci, ali je udarac bio jak i Zvezda je anulirala prednost iz Norveške.

Uslijedili su novi napadi, tresla se i prečka ruskog golmana na golu Bodea, ali na poluvremenu je bilo 1:0.

Bode je početkom drugog dijela povećao posjed, ali ponovo bez konkretne šanse.

Igrao se 59. minut kada je Elšnik izveo dobar korner a najviši u skoku je bio kapiten Spajić i Zvezda je došla do rezultata koji je vodi dalje.

Milojević je zatvorio pozadi, pustio Bode da napada, dok su njegovi igrači prijetili iz kontri, i opet je tim iz Srbije imao izglednije šanse.

Na kraju nakon šest minuta produžetka "crveno-bijeli" su izborili učešće u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније