Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

28. 08. 2024. 23:34 >> 23:33
Čitaj mi:

LIGA ŠAMPIONA

Slovan ispisao istoriju i prvi put u LŠ, Slaviji falio gol da iznenadi Lil

Igrao se 82. minut na velelepnom Nacionalnom stadionu u Bratislavi, popularnom "Tehelne polu", gostujući Mitjiland je imao prednost od 1:2 i rezultat koji ih vodi u Ligu šampiona.

Ali tada Marko Tolić, pravi dribling, prebacuje loptu na jaču lijevu nogu i sa 20 metara pogađa gol za 2:2 što je tada značilo da utakmica ide u produžetke (meč u Danskoj završen 1:1).

Međutim "Kraljevi Bratislave" se nisu tu zaustavili. Samo četiri minuta kasnije, sa gotovo iste pozicije, jermenski internacionalac Tigran Barsegjan je odradio svojevrsni "copy paste" svog hrvatskog saigrača, prebacio je loptu na lijevu nogu i savladao Olafsona za delirij u Bratislavi.

Nikada do sada u svojih 105 godina postojanja, ekipa iz Bratislave nije igrala u Ligi šampona do večeras.

Što se samog meča tiče, Slovan je poveo odmah na startu preko Tolića, ali su Danci preokrenuli golovima Simsira i Fransulina.

Međutim Slovan se nije predavao i na kraju zasluženo će se za par nedjelja slušati himna Lige šampiona u Bratislavi.

U preostaloj utakmici Lil je uspio da se plasira, iaku je izgubio u Pragu od Slavije sa 2:1.

Blizu je bio praški tim da napravi nejverovatan podvig za češki klupski fudbal, u kojem bi dva tima iz Praga igrali u eliti, ali na kraju igraće u Ligi Evrope.

Popularne "doge" u Ligu šampiona je poveo reprezentativac Kosova Edon Žergov koji je pogotkom obezbijeido Lilu elitu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније