Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

29. 08. 2024. 00:04 >> 00:03
Čitaj mi:

ŠPANSKI FUDBAL

Sumrak favorita La Lige: Atletiku samo bod protiv Espanjola, Alaveš šokirao Sosijedad u gostima

U sijenci kvalifikaija za konačna mjesta u Ligi šampiona, u španskoj La Ligi nije falilo iznenađenja.

Atletiko Madrid i pored 24 šuta nije uspio da naškodi večeras sjajnom 23-godišnjem golmanu Đoanu Garsiji koji je na kraju s pravom odnio titulu najboljeg pojedinca meča.

Espanol je došao do prvog boda u sezoni, dok Atletiko nakon pet kola ima samo pet osvojenij bodova.

Može da se priča o tome kako Ćočo Simeone prvo postavi ekipu da ne primi gol, i večeras je izašao sa praktično pet igrača pozadi, ali su u ovom meču njegovu puleni stvarali šanse, ali lopta jednostavno nije htjela u gol.

Sa druge strane u San Sebastijanu sumrak svijesti španskog reprezentativca Mikela Ojarzabala koji je dobio direktan crvenu karton u duelu sa Alavešom.

Međutim samo par minuta kasnije Sosijedad ipak dolazi do prednossti, iz u najamnju ruku sporne situacije.

Zubeldija je na centru jasno faulirao jednog gostujućeg fudbalera u namjeri da pobjedi u skok duelu, sjevnula je kontra iz tog poteza, Gomes je ubacio za Mendesa i poveo je Sosijedad.

Alavep je uspio do izjednačenja sa bijele tačke u čak petom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu brojčana prednsot je postajala sve vidljivija, Sosijeda se branio sve do trenutka inspiracije Tonija Martinesa, koji je se sjajno oslobodio svog čuvara na ivici peterca i pogodio mrežu Remira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније