Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

28. 08. 2024. 19:08 >> 19:07

SP KIK BOKS BUDIMPEŠTA

Dukić u polufinalu Svjetskog prvenstva

Crnogorski kik-bokser Viktor Dukić plasirao se u finale Svjetskog juniorskog prvenstva u Budimpešti.

Dukić je u polufinalu kategorije preko 91 kilogram, disciplina lou kik, pobijedio Luku Zečića iz Hrvatske. Protivnik u meču za zlato biće mu Elaj Balći iz Turske.

Na korak od medalje zaustavljeni su Nikola Jovetić (lou kik, -67 kg) i Ishak Agović (lou kik, -75 kg). Jovetić je poražen od Ukrajinca Davida Kobžijeva. Naš borac prethodno je bio bolji od Kanana Isajeva iz Azerbejdžana. Agović, koji je u prvom kolu savladao Poljaka Nikodema Kučarskog, u četvrtfinalu eliminisan je od Onura Bala iz Turske.

Sjutra će se za plasman u finale boriti Sultan Imeri (lou kik, -54 kg) i Jovan Lipovina (lou kik, -57 kg). Imerija čeka okršaj sa je Maksimom Penžeskim iz Kazahstana. Crnogorski borac je u četvrtfinalu pobijedio Poljaka Patrika Rožalskog i osigurao bronzano odličje. Lipovini rival će biti Tarik Rašljanin iz Srbije. Do polufinala Lipovina je došao pobjedom nad Adamom Mirgom iz Slovačke.

Ranije, na startu takmičenja eliminisani su Ehad Dautović, Fariz Dacić i Isah Tarhaniš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније