Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

23. 05. 2024. 00:12 >> 00:12
Čitaj mi:

PLEJ-OF ACB LIGE

Valensija vratila brejk Mursiji: Kraj sezone za Todorovića, Radović solidan

Košarkaši Valensije uspjeli su da slave protiv Mursije 72:83 na gostovanju u drugoj utakmici četvrtfinala plej-of serije ACB lige i tako vrati brejk samim tim i seriju u Valensiju.

Naš košarkaš, jedan od ključnih igrača trenera Sita Alonsa, Marko Todorović nije igrao ovaj meč, a neće ni ostatak serije budući da je za njega sezona završena zbog upale Ahilove tetive.

Što se ostalih crnogorskih predstavika popularnih "Studenata" tiče, Nemanja Radović je imao solidan meč sa 10 poena i pet skokova, dok je Džona Radebau imao lošiji nastup budući da je dao pet poena i imao četiri skoka, ali i očajan šut za tri poena (svega 1/7).

Šut za tri poena je definitvno nešto što nije polazilo za rukom Mursiji budući da su od 38 pokušaja, samo osam trojki pogodili.

Valensija je od početka nametnula svoj ritam, napravila razliku već u prvoj dionici i kasnije kontrolisala meč.

U pobjedničkoj ekipi Brendon Dejvis je dao 17 poena, a odličan meč je imao i Stefan Jović kojem je jedna asistencija falila za dabl dabl učinak, meč je završio sa 13 poena i 9 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније