Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

19. 12. 2023. 10:09 >> 10:10
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Policija istražuje proslavu gola fudbalera Aston Vile

Britanska policija potvrdila je da je kontaktirala Aston Vilu i Brentford kako bi saznala više detalja u vezi sa proslavom gola fudbalera Olija Votkinsa tokom utakmice dva kluba za vikend u Premijer ligi.

Aston Vila je u nedjelju na gostujućem terenu pobedila Brentford sa 2:1, a pobjedonosni gol protiv bivšeg kluba postigao je Votkins u 85. minutu. On je proslavio tako što je ušao u gol i pored mreže prstom pokazivao u pravcu jednog navijača za koga je rekao da ga je vrijeđao tokom čitave utakmice.

"Kontaktiraćemo čelnike Aston Vile i Brentforda kako bismo otkrili više detalja", rekao je portparol Metropoliten policije, preneo je Eurosport.

Votkinsova proslava gola dovela je do koškanja fudbalera dve ekipe.

"Jedna osoba me je vrijeđala tokom čitave utakmice, od prvog trenutka. Govorio mi je stvari lične prirode. Nije bilo uvreda na rasnoj osnovi, ali je govorio mnogo stvari. Pomislio sam da moram da mu vratim. To je bilo upućeno njemu, nikom drugom na stadionu. Poštujem klub, ljude, vlasnika, trenera. To sam mu rekao, kada sam odlazio", naveo je Votkins.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније