Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

13. 07. 2024. 13:41 >> 13:46
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Onana napušta Everton i prelazi u Vilu: Sjaj Lige šampiona vuče Belgijanca sa Gudisona

Jedan od najboljih fudbalera Belgije na ovogodišnjem izdanju EURA, Amadu Onana na putu je da napusti Everton, ali da ostane u Premijer ligi.

Za sjajnog zadnjeg veznog "karamelica" ozbiljno je zainteresovana Aston Vila koja je poslala i zvaničnu ponudu na adresu kluba iz Liverpula, a ona iznosi 50 miliona eura.

Kako javlja Fabricio Romano, Onana je već obavio razgovor sa Unai Emerijem, sviđa mu se koncept i projekat koji klub iz Birmingema ima, a tu je i mogućnost da zaigra u Ligi šampiona, budući da je Aston Vila izborila učešće u najelitnijem takmičenju.

Vila je ostala bez Daglasa Luisa koji je prodat Juventusu upravo za 50 miliona, uz razmjenu dva igrača pa ima dovoljno sredstava da obezbijedi potpis Onane, za koji insajderi tvrde da je samo pitanje vremena.

On je na Gudison stigao iz Lila za 33 miliona eura 2022. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније