Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

22. 07. 2023. 15:56 >> 15:56

OPET POKAZAO KLASU

Mesi: Pobjeda koja će nam donijeti samopouzdanje

Argentinski fudbaler, Lionel Mesi nije mogao da zamisli bolji debi u Interu iz Majamija. On je pogotkom iz slobodnjaka u nadoknadi donio trijumf svom timu u prvom kolu KONKAKAF Liga kupa protiv meksičkog Kruz Azula (2:1).

Argentinac je u igru ušao sredinom nastavka.

"Vidio sam gol, znao sam da moram da pogodim. Bila je to posljednja akcija na utakmici i želio sam da pogodim kako ne bismo šutirali penale. Bilo je vrlo bitno za nas da pobijedimo, jer će nam to donijeti samopouzdanje tokom daljeg toka turnira", istakao je Argentinac nakon utakmice.

Inter je tako prekinuo seriju od šest utakmica bez pobjede, računajući sva takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније