Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

21. 05. 2024. 16:24 >> 16:24
Čitaj mi:

ROBERTO MARTINES ODLUČIO

Spisak Portugala - dva velikana zajedno imaju preko 80 godina

Prije osam godina, Portugal je pokorio Stari kontinent i u finalu na Sen Deniju savladao Francusku 1:0, golom Edera u 109. minutu.

"Navigatori" ne skrivaju želju da se opet popnu na krov Evrope, a poseban motiv ima Kristijano Ronaldo, koji je u tom finalu morao da izađe iz igre u 25. minutu zbog povrede.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je u februaru proslavio 39. rođendan, ali nije najstariji u timu Roberta Martinesa. Ta "čast" pripada Pepeu, koji je tačno dvije godine stariji od nekadašnjeg saigrača iz Reala.

Momci koji imaju ukupno 59 pehara (Ronaldo 32, Pepe 27) predvodiće odlični tim, u kojem su i Žoao Kanselo, Ruben Dijaš, Danilo, Vitinja, Bruno Fernandeš, Bernardo Silva...

Portugalci su lako došli do vize za Njemačku, jer su bili ubjedljivo prvi u grupi sa Slovačkom, Luksemburgom, Islandom, Bosnom i Hercegovinom i Lihtenštajnom.

Rivali u grupi će mu biti Češka, Turska i Gruzija i jasno je da su favoriti za 1. mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније