Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

21. 05. 2024. 22:18 >> 22:18
Čitaj mi:

Reakcije nakon finala kupa

Petričević: Budvani tradicionalno težak rival; Peruničić: Ovako više ne može

U finalu Kupa Crne Gore, rukometaši Lovćena su savladali Budvansku rivijeru 31:29 i osvojili 13. trofej u tom takmičenju, a osmu duplu krunu.

Cetinjani su dominirali u 1. poluvremenu, vodili 18:12 na velikom odmoru, ali je tim Dejana Dragnića u finišu dva puta prišao na minimalnu razliku.

"Tradicionalno igramo teško sa Budvanima, ne znam zbog čega. Dobro smo otvorili meč, na poluvrijeme otišli sa velikom razlikom. Ali, kao u svakom finalu nije bilo za očekivati da tek tako osvojimo trofej, sa nekoliko grešaka smo im dozvolili da nam priđu. Zadržali smo prednost i zasluženo slavili", rekao je bek Lovćena Bogdan Petričević.

Đorđo Peruničić je bio najbolji u poraženom timu sa 10 golova.

"Dva različita poluvremena. Ušli smo u meč bez agresivnosti, Lovćen se odvojio na šest razlike. U svlačionici smo se dogovorili da nametnemo svoj ritam, odigrali dobro, ali čestitam Lovćenu na osvojenom Kupu", rekao je 31-godišnji Cetinjanin.

Budvani imaju mnogo finansijskih problema, a čak 13 igrača je tužilo klub zbog neisplaćenih zarada, mnogo više i ne žele da igraju.

"Pored toliko problema u klubu smo smogli snage da odigramo dobro polufinale i finale. Vicešampioni smo u prvenstvu i finalisti Kupa, a pored svih problema izaći ovako i završiti sezonu je veliki uspjeh. Na klubu i upravi je da vidi šta će za iduću sezone, jer ovako neće moći da se funkcioniše", zaključio je Peruničić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније