Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

21. 05. 2024. 20:20 >> 20:28
Čitaj mi:

sporazumni raskid saradnje

Maurisio Poketino napustio Čelsi

Otkad je sezona počela priča se o odlasku Maurisija Poketina iz Čelsija, a Argentinca nije sačuvala ni odlična serija rezultata u finišu Premijer ligi i izboreno mjesto u Evropi.

Engleski mediji javljaju da su Poketino i klub sporazumno raskinuli saradnju, nakon današnjeg sastanka šefa stručnog štaba i sportskih direktora Pola Vinstenlija i Lorensom Stjuartom, kao i predstavnikom vlasnika Behdadom Egbalijem.

"Hvala vlasnicima Čelsija i sportskim direktorima na šansi da bude dio istorije ovog fudbalskog kluba. Čelsi je sada dobro pozicioniran da nastavi napredak u Premijer ligi i Evropi u godinama koje su pred nama", istakao je bivši trener Totenhema i PSŽ-a.

"Telegraf" navodi da nije bilo "zle krvi" između Poketina i kluba, koji će odmah početi potragu za "mladim i perspektivnim" trenerom.

U igri su trener vicešampiona Njemačke Štutgarta, Sebastijan Henes, Mićel iz Đirone, Enco Marseka iz Lestera i Kjeran Mekena iz Ipsviča, koji je bio favorit da naslijedi Roberta de Zerbija u Brajtonu.

Poketino je treći menadžer koji odlazi od dolaska novog vlasnika Toda Bolija, jer su ranije smijenjeni Tomas Tuhel i Grejem Poter, a privremeno su ekipu vodili i Bruno Saltor i Frank Lampard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније