Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

21. 05. 2024. 17:42 >> 17:48
Čitaj mi:

"Horde zla" obožavaju kapitena

Đuričković oduševio navijače Sarajeva i dobio posebnu nagradu

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je pred početak ove sezone odlučio da otvori vrata fudbalerima iz bivše Jugoslavije i da ih više ne tretira kao strance.

Zbog toga je šampionat BiH postao važno odredište za crnogorske fudbalere, a niko nije ostavio dobar utisak kao Miomir Đuričković.

Vezista koji je sezonu počeo u Budućnosti je 4. septembra prošle godine za 150.000 eura, po podacima sa specijalizovanog portala Transfermarkt, prešao u Sarajevo.

Odmah se nametnuo kao lider tima i postao kapiten "divova", koji su 4. mjestom obezbijedili kvalifikacije za Ligu konferencija.

Navijači Sarajeva, popularne "Horde zla", odlučili su da Đuričkoviću dodijele nagradu "Ismir Pintol" kao najborbenijem igraču ekipe.

"Horde zla izabrale su dobitnika trofeja 'Ismir Pintol' koja se dodjeljuje najborbenijem igraču sezone. Nagradu dobija Miomir Đuričković, koji je pokazao borbenost na terenu, izgaranje i želju za pobjedom. Trofej se dodjeljuje u čast mladog navijača FK Sarajevo koji se za svoj život borio do posljednjeg trenutka sa bordo šalom oko vrata", piše u objavi na društvenim mrežama kluba sa Koševa.

Otkada je došao u Sarajevo, Đuričković je odigrao 26 utakmica u prvenstvu i tri u Kupu BiH, a nijednom nije zamijenjen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније