Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

21. 05. 2024. 18:54 >> 18:53
Čitaj mi:

Serija A

Iz Intera samo Bastoni i Džalhanoglu kandidati za najbolje

Inter je dominantno osvojio titulu u Seriji A, pet kola prije kraja riješio sve dileme, primio je najmanje a dao najviše golova. I pored toga, ima samo dva igrača u konkurenciji za najbolje.

Serija A je objavila imena 12 kandidata za najboljeg golmana, defanzivca, vezistu i napadača, a od "nerazura" u konkurenciji su samo Alesandro Bastoni i Hakan Čalhanoglu.

Za golmana godine u konkurenciji su Marko Karnezeki iz Atalante, Vojćeh Šćensni iz Juventusa i Mikele di Gregorio iz Monce.

Bastoniju su rivali u trci za najboljeg defanzivca Bremer iz Juventusa i Rikardo Kalafjori iz senzacije Serije A, Bolonje.

Uz Čalhanoglua, za vezistu sezone konkurišu i najbolje pojačanje Milana, Kristijan Pulišić, i sjajni Holanđanin iz Atalante, Teun Kopmejners.

U igri za napadača godine nema prvog strijelca šampionata sa 24 gola, Lautara Martinesa, jer će vjerovatno biti izabran za najboljeg igrača.

Zbog toga će se za priznanje za najboljeg ofazivca boriti Paulo Dibala iz Rome, Rafael Leao iz Milana i Dušan Vlahović iz Juventusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније