Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

21. 05. 2024. 11:32 >> 11:32
Čitaj mi:

MORAJU DA PUTUJU U KOMŠILUK

Francuska senzacija neće moći da igra Ligu šampiona na svom stadionu

Jedna od najljepših fudblaskih priča u popularnim "Ligama petice", francuska ekipa Bresta obezbijedila je ove sezone istorijski nastup u najelitnijem fudbalskom takmičenju Ligi šampiona.

Klub iz lučkog bretanjskog grada na krajnjem zapadu Francuske, neće moći da igra utamice Lige šampiona na svom "Fransis Le Ble" stadionu.

UEFA je izvršila tehnički pregled stadiona, i on ne ispunjava standarde pa su pred Brestom dvije opcije.

Da igraju na svom stadionu ali pred ne više od 5.000 ljudi, ili da igraju svoje utakmice na "Ruduru" u Genganu na stadionu "Ruduru", koji je najbliži Brestu, i koji bi mogao da dopusti ful kapacitiet (19.000 mjesta).

U Brestu su inače planirali izgradnju novog stadiona čija gradnja je planirana za 2025. godinu, a trebalo bi da bude gotov 2027. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније