Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

21. 05. 2024. 17:13 >> 17:14
Čitaj mi:

DVA TROFEJA ZA 72 SATA

Budućnost rutinski odbranila trofej u Kupu

Treći put za šest dana rukometašice Budućnosti su bile bolje od svoje filijale Rudara i osvojile dva pehara koja niko nije nikada mogao da im uzme, niti će.

Nakon 33:24 u srijedu i 37:27 u u subotu u mečevima za titulu prvaka Crne Gore, izabranice Bojane Popović su danas savladale mladi tim Igora Markovića i u finalu Kupa Crne Gore - 34:22.

Za pobjedničku ekipu se upisalo 12 igračica, a najefikasnije su bile Andrijana Popović i Neslihan Džališkan sa po pet i Jelena Vukčević sa četiri gola. Odlična je bila i Armel Atingre, koja je zaustavila 15 šuteva i dva sedmerca.

Rudar su predvodile Anđela Milošević sa sedam, Nina Ramusović sa pet i Sara Burić sa četiri pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније