Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

21. 05. 2024. 15:53 >> 15:53
Čitaj mi:

ne ljuti se

Rašford pokazao klasu: Sve najbolje Garetu i momcima

Iako ga je Garet Sautgejt izostavio sa spiska za Euro u Njemačkoj, Markus Rašford je pokazao klasu.

Napadač Mančester junajteda, koji je u dresu Gordog Albiona odigrao 60 utakmica i upisao 17 golova i šest asistencija, poželio je sreću saigračima.

"Želim Garetu i momcima sve najbolje na predstojećem turniru", napisao je 26-godišnjak iz Mančestera na Instagramu.

Rašford je posljednji put za selekciju "tri lava" igrao 23. marta u porazu od Brazila (1:0), kada je na terenu proveo završnih 15 minuta.

Posljednji gol je dao 17. oktobra prošle godine u kvalifikacijama za Euro protiv Italije, a to mu je bila jedina utakmica od novembra 2020. u kojoj je proveo svih 90 minuta na terenu.

Sautgejt je objasnio zbog čega nije zvao nekada neizostavnog člana prve postave.

"Teške odluke moraju da se donose. Pitate me o igračima koji su bili veoma bitni. Što se Markusa tiče, mislim da su drugi igrači na toj poziciji imali bolju sezonu. Toliko je jednostavno", rekao je selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније