Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

06. 01. 2023. 18:37 >> 19:05

AS OBJAVIO

Najgori napadači Reala: Anjelka pa Kasano, na listi i tri Balkanca

Madridski časopis "AS" objavio je listu najgorih pojačanja Real Madrida, kada su u pitanju napadači.

Na toj listi od deset fudbalera, koje je španski list odabrao kao najgore ikada u dresu "kraljevskog" kluba, nalaze se čak trojica sa prostora Balkana.

"Najsvježije" ime je aktuelni fudbaler Fiorentine i reprezentativac Srbije, Luka Jović koji je došao kao veliko pojačanje iz Ajntrahta, ali se u Madridu nije snašao pa je postigao svega tri gola.

Tu je i Perica Ognjenović koji je u Real stigao iz Crvene zvezde, kao ogromni potencijal, ali uspio je da postigne svega jedan gol.

I treći fudbaler sa Balkana, nadimka "balkanski Rivaldo", Elvir Baljić, stigao je na Bernabeo iz Fenerbahčea, ali je takođe postigao svega jedan gol, uz ipak opravdanje da je češće bio povrijeđen.

Kao najgore pojačanje proglašen je francuski napadač Nikolas Anjelka, koji je stigao u Madrid za tada ogromnih 22,5 miliona funti, ali zadržao se samo jednu sezonu sa sedam golova na 31 meču.

On je prodan odmah naredne sezone PSŽ-u gdje je uspio da se vrati na pravi kolosjek.

U samom vrhu je i italijanski fudbaler Antonio Kasano koji je za dvije godine postigao svega četiri gola, a tu je i Argentinac Havior Saviola koji je stigao iz Barselone, i za dvije godine je postigao pet golova.

Ovako izgleda konačna lista:

Nikolas Anjelka (1999.-2000.)
Antonio Kasano (2006.-2008.)
Havier Saviola (2007.-2009.)
Luka Jović (2019.-2022.)
Edvin Kongo (1999.-2000.)
Manuel Kanabal (1997.-1998.)
Perica Ognjenović (1999.-2001.)
Elvir Baljić (1999.-2002.)
Peter Dubovski (1993.-1995.)
Frederick Magelan (1999.-1999.)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније